صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
دستور پخت زیره پلو
زیره یکی از ادویه های ایرانی است که محصول شهر کرمان است و امروزه به فراوانی یافت می شود.
روش تهیه پیتزای رژیمی بدون خمیر
پیتزای بدون خمیر با پنیر پیتزای پروسس كمچرب را می توانید به آسانی در منزل تهیه کنید.
پیتزای قیفی را این گونه تهیه کنید
پیتزای قیفی نوعی از پیتزا است که اخیراً به این صورت تهیه و طبخ می شود.
افزایش 35 درصدی تولید پسته در سال 91
رئیس اتحادیه باغداران کشور با بیان اینکه میزان تولید پسته در سالجاری نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافته است، گفت: به هیچ وجه منطقی نیست که با وجود افزایش تولید نسبت به سال گذشته، این محصول با قیمت . . .
بیسکویت میانوعدهای مناسب برای دانشآموزان!؟
آیا بیسکویت رژیمی هم داریم؟
اینها سؤالاتی است که این روزها اغلب خانوادههایی که بچه مدرسهای دارند از کارشناسان و متخصصان علوم غذایی میپرسند؛ اما به راستی بیسکویت چه خاصیتی دارد؟
زخم اثنی عشر و رژیم غذایی آن
اثنی عشر یا دوازدهه عضوی است که باعث ارتباط معده با روده کوچک میشود که طول تقریبی آن حدود ۲۵تا ۳۰سانتیمتر است.اثنی عشر نیز مانند دیگر اعضای بدن زخم میشود و شایعترین علامت زخم اثنی عشر در قسمت . . .
مصرف مواد قندی در دوران پیش دبستانی چگونه باشد
كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه كرد: اصلاح رژیم غذایی و محدود كردن مواد قندی به دلیل كاهش خطر چاقی و پوسیدگیهای دندان در دوران پیش دبستانی ضروری است.
صفحه 1574 از 1752
اول
قبلی
1569
1570
1571
1572
1573
1574
1575
1576
1577
1578
1579
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند!
پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...
مصرف شیر و فرآورده های لبنی برای چه کسانی مطلقا ممنوع است؟
اگر افراد از دوران کودکی و نوجوانی کلسیم کافی دریا...
سبزیجات، ژنهای سرطانی را نابود میکنند
لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری برگزار شد
پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری برگزار شد.
استاتینها با گریپ فروت تداخل دارند
یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه گاه عوارض جانبی استاتینها بسیار ناراحت کننده است، گفت: برای کاهش بروز عوارض جانبی دستگاه گوارش، باید استاتین را عصرها با یک وعده غذا مصرف کرد.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت
پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر میکنند که خوردن گوشت آلوده میتواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب میکنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
توصیههای تغذیهای برای مقابله با درد
متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک میکنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است