صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
دست کارخانههای فرآورده گوشتی برای تولید دوباره خمیر مرغ باز نیست
دبیر کارگروه سلامت استانداری اصفهان گفت: دست کارخانههای فرآورده گوشتی اصفهان برای تولید دوباره خمیر مرغ باز نیست، بلکه تنها بازنگری دوباره به تولید خمیر مرغ در دستور کار استانداری اصفهان قرار گرفت. . . .
دبیر انجمن صنایع فرآوردههای لبنی در یک گفتوگوی تفصیلی تشریح کرد
ماجرای استفاده از شیرخشک در تولید شیر/ دلیل گرانی لبنیات
دبیر انجمن صنایع فرآوردههای لبنی به ماجرای استفاده از شیر خشک در کارخانهها، شیرخشکهای تولید شده از شیر گاو نه از شیر خوک، شکست طرح دو نرخی لبنیات و دلیل گرانیهای اخیر لبنیات اشاره کرد
مدیر عامل اتحادیه تعاونی فرآوردهای لبنی خبر داد
تعیین نرخ «شناور» برای شیر خام/ جلسه دولت با دامداران در هفته جاری
مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای تولید کننده فرآوردهای لبنی با اشاره به عدم جمعبندی تعیین قیمت شیرخام گفت: در روزهای آینده جلسه دامداران با دولت برای نهایی شدن قیمت شیر خام برگزار میشود.
فائو پیش بینی کرد:
کاهش تولید جهانی غلات در سال جاری میلادی
فائو در تازه ترین گزارش پیش بینی کرد میزان تولید جهانی غلات امسال با 4 درصد کاهش نسبت به سال قبل به کمتر از 2.295 میلیارد تن خواهد رسید.
برگزاری نخستین كنگره بینالمللی زیبایی و ایمپلنت ICOI دركشور
ایمپلنت بهترین روش درمان برای دندانهای از دست رفته
رئیس نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیانه، ایمپلنت را بهترین روش درمانی در اغلب موارد برای جایگزین کردن دندانهای از دست رفته برشمرد و افزود: البته در مواردی که در مجاورت دندان از دست رفته . . .
بسته خدمات سلامت دهان و دندان تدوین شد
مشاور وزیر بهداشت خبر داد: مذاكره با وزارت رفاه برای پوشش بیمهای بسته خدمات سلامت دهان
مشاور وزیر بهداشت در امور دندانپزشكی از طراحی بسته خدمات سلامت دهان و دندان خبر داد.
میوه های مفید و ضد آلودگی هوا
مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش داده و میوه هایی مانند پرتقال و توت فرنگی نیز سرشار از پکتین بوده و برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند.
صفحه 1583 از 1751
اول
قبلی
1578
1579
1580
1581
1582
1583
1584
1585
1586
1587
1588
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند
تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...
چرا بادام ایرانی از بادامهای خارجی بهتر و گرانتر است؟
پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...
رژیم غذایی و عملكرد ریهها
پزشكان در یك آزمایش جدید دریافتهاند كه رژیم غذایی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماریهایی مانند آسیبهای مغزی، عقب افتادگی ذهنی و بیماریهای کلیوی میشود.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی
معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش مییابد و بیشتر خانوادهها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید میدانند و از این رو در این فصول پرسشهای سوپی زیادی مطرح میشود. اینکه آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید
برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای دهها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران
پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است