روش تهیه میلک شیک شکلات و بستنی برای سالم‌تر بودن این نوشیدنی از شیر کم‌چرب استفاده کنید.
دستور تهیه لواشک آلو لواشک را می توان از میوه های مختلف درست کرد و همین طور هم می توانید چند میوه را با هم مخلوط کرده و درست کنید.
مرغ شكم ‌پر بدون نیاز به فر لقمه: معمولا مرغ شکم پر را درون فر و یا مایکروفر گذارده و به صورت بریان سرو می کنند اما در این دستور آشپزی شیوه ای جدید به شما آموزش داده می شود.
ساندویچ ایتالیایی لقمه: یک ساندویچ ساده
ترتیلای سبزیجات لقمه: اگر از درست كردن ساندویچ‌های تكراری مانند همبرگر، كالباس و سوسیس خسته شده‌اید و می‌خواهید یك ساندویچ خوشمزه و البته شیك درست كنید، بهترین ساندویچی كه می‌توانید تهیه كنید و البته تكراری نباشد ترت . . .
پُلُمبیر، یک دسر ساده لقمه: پلمبیر یك نوع بستنی است که بسیار خوشمزه است.
آبگوشت بُزباش «آبگوشت بُزباش» که به منطقه خراسان نسبت داده می‌شود، برای خودش اسمی به هم زده است واین غذای خوشمزه بسیار ساده طبخ می شود.
صفحه 130 از 141  اول  قبلی   125    126    127    128    129    130    131    132    133    134    135   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدو حلوایی برای موهای آسیب دیده معجزه می کند! کدو حلوایی با داشتن غنی‌ترین ریزمغذی‌ها، مجهز به سلاح‌هایی موثر برای مقابله با بیماری‌هاست.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...